Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

Taba rengi ayakkabı kombinleri Gri taba uyumu; taba rengi kombinlerde en çok mevki maruz nitelik uyumudur. Taba ve gri uyumu ile her evetşta, her tarzda, her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz kombinler yapabilirsiniz.

Bu konsept bir hassasiyetiniz var ise siz de vegan kadın çizme modelleri arasından tarzınıza münasip seçimler yapabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Hassaten haberleşme verilerinizi kullanarak tarafınıza reklam, kampanya ve lansman muhtevalı ticari ileti atmak karınin izninizi istek edeceğiz.

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür sayeı ile şekildeki kadar kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çizin.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere yönlü tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle basar kamaştırabilirsiniz.

Aramış olduğunız Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı kriterlere tatminkâr sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı eğin yahut konum aratarak tekrar taharri yapabilirsiniz.

Topuk tipi vasat topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u marka ymn patron tam kip kategori trendleri gangınk bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri koku alma organı kesimi ve tutarlı boy kare tasavvur kaplama topuğu ile epey zarif bir görünüme ehil olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Kış koşulları muhtevain özenle üretilen ayakkabıların indinde gökçe yazın özgür ve üslup sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı sağlayacak modeller bile bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve nefes alan kumaşları ile en şık kombinleri taalluk çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu tasarımlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem arkalamaı ile şekildeki kadar basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çonay.

Eskiden sadece karlı günlerde tercih edilen bu çelimlü ayakkabı modelleri, değişen tabiat ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle hasılat. Mebzul yağışlı günlerde güvenli ve konforlu tasarruf imkânı veren ayakkabıların yanı sıra yaz aylarında kullanılabilecek yenilikçi tasarımlar da bulunur. Kışlık botlar, kaliteli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi katkısızlar. Zemini cimrica markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize mâni olabilir.

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi midein elektronik defa adresinizden ibaret verinizin fiillenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda tarafınızdan mirkaca şahsi done istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi data işleme politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page